Annuaire.nu
Ekonomi var dag

Att unna sig

januari 13, 2016 09:48 by Admin
Jag vet inte om alla kommer att hålla med mig på den här punkten men det är så här att jag personligen skulle vilja säga att det är minst lika viktigt att unna sig saker och slösa som att spara. Jag tycker att det är viktigt att man ibland får känna att man faktiskt kan unna sig att slösa ibland och inte enbart känna ett tvång att spara hela tiden. Jag i alla fall mår inte bra att av att enbart behöva spara men att aldrig få ta av de pengarna och verkligen få slösa som jag till exempel gör på mina resor. Jag personligen tror att detta med att unna sig att slösa är viktigt, för mig i alla fall. Men jag förstår de andra som inte håller med mig och som kanske tycker att det inte är någon idé att spara om man ändå ska slösa upp det sedan.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt